Verkkokauppa

Uutiskirje

Haluaisitko sähköpostitse tietoa Trafiikki-museoiden toiminnasta, tapahtumista ja museokaupan tarjouksista? Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.
 

TILAA UUTISKIRJE

 
Uutiskirjearkisto:
Uutiskirje 1/2017
 
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tiedotearkisto

Trafiikki-museot ry


Trafiikki-museot ry on kymmenen eteläisessä Suomessa sijaitsevan liikenne- ja viestintäalan museon muodostama yhteistoimintaverkosto. Verkoston avulla pyritään kasvattamaan jäsenmuseoiden näkyvyyttä ja saavutettavuutta, sekä kehittämään museohenkilökunnan ammatillista osaamista. Yhdistys perustettiin vuonna 2003 parantamaan erityisesti jäsenmuseoiden palvelutarjontaa, näyttely- ja museokauppatoimintaa sekä markkinointia.

Yhdistykseen kuuluvat museot eivät ole taloudellisesti riippuvaisia toisistaan, vaan itsenäisiä yksiköitä. Yhdistyksen hankkimalla rahoituksella katetaan museoiden yhteistä toimintaa. Jokaisessa museossa on merkittävät museoammatillisesti hoidetut kokoelmat ja jatkuvaa näyttelytoimintaa. Vuonna 2015 järjestetään Trafiikki-museoiden yhteinen verkostonäyttely Liikkeelle! Suomi sodan jälkeen, joka käsittelee jälleenrakennuskautta.

Tällä hetkellä Trafiikki-ketjun muodostavat Forum Marinum (Turku), Mediamuseo Rupriikki (Tampere), Mobilia (Kangasala), Postimuseo (Tampere), Päivälehden museo (Helsinki), Radio- ja tv-museo (Lahti), Suomen Ilmailumuseo (Vantaa), Suomen merimuseo (Kotka), Suomen Rautatiemuseo (Hyvinkää) ja Tekniikan museo (Helsinki). Mobilian kautta yhdistykseen liittyvät myös Kanavamuseot.

Trafiikki-museot ylläpitää Trafiikki-verkkokauppaa sekä julkaisee Trafiikki-lehteä 1-2 kertaa vuodessa.

Facebook

Uutuuskirja suomalaisen tekniikan kehityksestä nyt Trafiikin verkkokaupassa!
Asiantuntija-artikkeleista koostuva kirja kertoo miten tekniikka on muokannut suomalaisten elämää ja suomalaiset tekniikkaa.
Kirjan hinta on 32€.
webshop.trafiikki.fi/tekniikan_maa
... See MoreSee Less

Twitter