Verkkokauppa

Uutiskirje

Haluaisitko sähköpostitse tietoa Trafiikki-museoiden toiminnasta, tapahtumista ja museokaupan tarjouksista? Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.
 

TILAA UUTISKIRJE

 
Uutiskirjearkisto:
Uutiskirje 1/2017
 
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tiedotearkisto

Trafiikki-lehti

Arto Nyberg kertoo punk-muistojaan Trafiikki-lehteen 2017/DQC.

Trafiikki-lehti on Trafiikki-museoiden asiakaslehti, joka ilmestyy 1-2 kertaa vuodessa. Trafiikki-lehden voit lukea netistä tai hakea lähimmästä Trafiikki-museoista!

Trafiikki-lehdessä kerrotaan tarinoita liikenteen ja viestinnän historiasta ja kasvoista tarinoiden takana.  Uuden museonäyttelyn rakentaminen on hektistä ja kiehtovaa puuhaa, jossa tarvitaan monen alan osaajia.  Keskustelemme ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista, joissa museot ovat mukana.  Antoisia lukuhetkiä!

Löydät kaikki verkossa julkaistut Trafiikki-lehdet täältä.

Seuraa meitä Issuussa!

Facebook

Presidentinvaalien kunniaksi julkaisemme presidenttikuvia Trafiikki-museoiden kokoelmista. Tässä kuvassa Presidentti P.E. Svinhufvud puolisoineen on lähdössä lennolle Turusta Helsinkiin 18.8.1936. Kuva on otettu luultavasti Turun Ruissalon lentosatamasta, koneena Aero Oy:n Junkers Ju 52 3 /m OH-ALL "Kaleva". (kuva Suomen ilmailumuseo, Finnair Oyj:n kokoelma, Finna) ... See MoreSee Less

Twitter