Verkkokauppa

Uutiskirje

Haluaisitko sähköpostitse tietoa Trafiikki-museoiden toiminnasta, tapahtumista ja museokaupan tarjouksista? Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.
 

TILAA UUTISKIRJE

 
Uutiskirjearkisto:
Uutiskirje 1/2017
 
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tiedotearkisto

Kutsu: Seniorit museoiden digipalvelujen käyttäjinä (Vapriikki 9.3.)

llmoittaudu Vapriikkiin 9.3. virittelemään ajatuksia, miten museoiden digitaaliset palvelut ja verkkosisällöt saadaan kohdennettua vastaamaan ikäihmisten tarpeita. Keskustelemme Tampereen kaupungin senioripalvelujen asiantuntijoiden kanssa, miten digipalveluiden saavutettavuutta kehitetään senioritoiminnassa. Tilaisuus taltioidaan ja striimataan.

Seniorit museoiden digipalvelujen käyttäjinä ja tuottajina
Museokeskus Vapriikki (9.3.2018)
Alaverstaanraitti 5, Tampere

13.00 Tervetuloa
13.15 Seniorit digitaalisten palvelujen ja teknologian käyttäjinä (Terhi Koskinen, Tampereen kaupunki, Ikäihmisten teknologiset palvelut )
14.00 Esimerkkejä Trafiikki-museoiden digipalveluista.
14.15 Kokemuksia ja esimerkkejä Tampereen museoiden senioritoiminnasta, kuten esim. Konkarit-toiminta, Äänimuseot ja Amurin työläismuseokorttelin VR-sovellus (mm. Lila Heinola, museolehtori, Kulttuurikasvatusyksikkö TAITE)
15.00 Keskustelua päivän aiheista
15.30 Yhteenveto kahvihetken lomassa
16.00 Tilaisuus päättyy.

Ilmoittaudu 7.3. mennessä (tiina.jantunen@tekniikanmuseo.fi). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, että osallistutko tilaisuuteen paikan päällä vai seuraatko sitä verkon kautta. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

TERVETULOA!

Lisätietoja tilaisuudesta ja Moniäänistä ja -kanavaista viestintää oppimassa-hankkeesta: Tiina Jantunen, Trafiikki-museot ry.Tilaisuuden toteuttaa Trafiikki-museot ry ja se on osa yhdistyksen Moniäänistä ja -kanavaista viestintää oppimassa -hanketta, jonka toteuttamisen mahdollistaa Museoviraston Innovatiivisten hankerahoitus.

Facebook

Museoalan oscarit jaetaan toukokuussa. Upeaa Ilmailumuseo ja onnea kovaan kisaan! ... See MoreSee Less

Twitter