Verkkokauppa

Uutiskirje

Haluaisitko sähköpostitse tietoa Trafiikki-museoiden toiminnasta, tapahtumista ja museokaupan tarjouksista? Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.
 

TILAA UUTISKIRJE

 
Uutiskirjearkisto:
Uutiskirje 1/2017
 
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tiedotearkisto

Kokoelmapalvelut

Trafiikki-museoissa vuonna 2015 Liikkeelle! Suomi sodan jälkeen -näyttelyiden pohjana on Opetus- ja kulttuuriministeriön tuella vuosina 2011 – 2012 digitoitu kuva-, arkisto- ja esinemateriaali, jota on yhteensä 14 000 yksikköä. Tämä aineisto on osin yleisön saatavilla näyttelyiden lisäksi verkossa olevien kokoelmapalveluiden kautta. Tälle sivulle on koottu Trafiikki-museoiden verkossa olevat kokoelmapalvelut.

Trafiikki-museoiden kokoelmat verkossa

Tiedonhakupalvelu Finnassa pääset selailemaan Forum Marinumin, Suomen rautatiemuseon, Suomen merimuseon ja Tekniikan museon kokoelmia:

Forum Marinum Finnassa

Suomen rautatiemuseo Finnassa

Suomen merimuseo Finnassa

Tekniikan museo Finnassa

Ilmailumuseon, Postimuseon ja Mobilian kokoelmia pääset selailemaan museoiden  omilla sivuilla:

Ilmailumuseon kokoelmat

Postimuseon kokoelmat

Mobilian eKokoelmat-selain

Tietoja Radio- ja tv-museon kokoelmista löydät museon nettisivuilta:

http://www.lahdenmuseot.fi/museot/fi/radio-ja-tv-museo/kokoelmat/

Facebook

Presidentinvaalien kunniaksi julkaisemme presidenttikuvia Trafiikki-museoiden kokoelmista. Tässä kuvassa Presidentti P.E. Svinhufvud puolisoineen on lähdössä lennolle Turusta Helsinkiin 18.8.1936. Kuva on otettu luultavasti Turun Ruissalon lentosatamasta, koneena Aero Oy:n Junkers Ju 52 3 /m OH-ALL "Kaleva". (kuva Suomen ilmailumuseo, Finnair Oyj:n kokoelma, Finna) ... See MoreSee Less

Twitter