Verkkokauppa

Uutiskirje

Haluaisitko sähköpostitse tietoa Trafiikki-museoiden toiminnasta, tapahtumista ja museokaupan tarjouksista?
 
TILAA UUTISKIRJE
 
Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.
 
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tiedotearkisto

Pienoisjunatreffit Suomen Rautatiemuseossa

Pienoisjunatreffit 13.–14.5.2017 Suomen Rautatiemuseossa

Pienoisjunatreffit on kaikenikäisille suunnattu viikonlopputapahtuma, joka kokoaa Suomen Rautatiemuseoon erilaisia pienoisrautateitä, mallinrakentajien työnäytöksiä ja alan kauppiaita. Sään salliessa museon pieni puistojuna ajeluttaa lapsia ja aikuisia puiston ympäri. Museon kesäkahvilasta voi ostaa virvokkeita ja pientä syötävää.

Lauantaina 13.5. Perinnejuna Valtteri ajaa yleisöajon Helsinki – Rautatiemuseo – Helsinki. Valtteri tekee matkalla pysähdykset Tikkurilassa ja Järvenpäässä. Aikataulun ja lippujen hinnat löydät täältä (pdf). Liput Perinnejuna Valtteriin voi ostaa ennakkoon museon verkkokaupasta.

Lisäksi lauantaina museolla avautuu Liikenneviraston näyttely ”Liikennemaisema 100 vuotta”, jonka kolme dioraamaa esittelevät väylien – rautatiet, laivareitit ja tiet – kehitystä sadan vuoden aikana. Näyttely on esillä Rautatiemuseossa 11.6. saakka. Museon puistossa vanhan ajan markkinatunnelmaa luovat karjalaiset markkinat klo 10–15.

Sunnuntaina 14.5. museon puistossa pidetään yleisöopastukset klo 11.00 ja 13.00. Opastuksilla palataan aikaan, jolloin nykyinen museon puisto toimi rautatieläisten asuinalueena. Opastuksilla esitellään samalla myös museon uusi, helatorstaina julkaistava mobiiliopas.

Pienoisjunatreffit on avoinna 13.–14.5.2017 klo 10–17. Tapahtuma on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Facebook

Tuo lapset tänään Tampere-talolle Postimuseon tuottamaan Merkillinen seikkailu -näyttelyyn. Näyttely on osa suurta Finlandia 2017 postimerkkitapahtumaa. Vapaa pääsy! www.finlandia2017.fi/fi/merkillinen-seikkailu ... See MoreSee Less

Twitter